algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
14°

Descans

Francesc Antich ha decidit passar-se quasi tota l'actual setmana nadalenca de descans. De fet, no tornarà a reaparèixer fins el pròxim dissabte, dia 28, amb motiu del partit de la selecció balear. El president, durant la tradicional copa que oferí ahir als mitjans de comunicació, va reconèixer en petit comitè que «em trob una mica cansat i els mesos que tenim per endavant seran molt durs i he de recuperar totes les forces que pugui».

Ràdio en català  

Hi ha molta satisfacció dins el PSM per l'inici de les programacions de «Som Ràdio», ja que és la primera emissora en català que emet per al conjunt de les Balears. El vicepresident Pere Sampol no hi cabia ahir de goig.

Missatge  

Atenció al missatge que es pot popularitzar a les Balears els pròxims mesos tot d'una que es confirmi que Jaume Matas serà candidat a president: «Com pretén vostè arreglar els problemes de les Balears sinó ha estat capaç d'arreglar els de Galícia?». Com es veu, és un eslogan molt a l'estil de les campanyes nord"americanes.

Fil directe  

Dins el PP Balear diuen que només hi ha dos polítics que tenen fil directe per telèfon amb Aznar: Un és Matas, naturalment, i l'altre és Rosa Estaràs. Sempre que Rosa crida, José María s'hi posa. Cap altre no pot dir el mateix.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris