algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

Bauçà

El tinent de batle de Turisme i Relacions Institucionals de Cort, Joan Bauzà no anirà a les llistes en el proper mandat municipal. No obstant això, cas que guanyi el PP té molts de números per ser assessor de la institució.

Son Ferriol Les eleccions municipals a Palma de l'any 1999 es decidiren per una taula de Son Ferriol, d'on són naturals els regidors populars Jordi Llabrés i Gaspar Oliver. Hi ha molta d'expectació per saber si ambdós repetiran a la llista de Catalina Cirer, ja que la contribució d'aquets dos polítics al triomf conservador fou molt important.

Cirer Catalina Cirer sempre ha dit que té més confiança amb les dones que amb els homes. De fet, les regidores Lys Riera i Maria José Frau apareixen sovint devora ella a les fotos i als actes on acudeix la candidata.

Golejada Dissabte passat se celebrà un partit de futbol on els participants estrenaren la camiseta de la selecció balear. D'una banda, saltaren al camp militants del PSM, i per l'altra, joves nacionalistes lligats a altres organitzacions. Els del PSM guanyaren per 10 a 6. Fou tot un exercici de joc d'atac.

Regal Com a regal nadalenc, el Govern balear ha enviat als periodistes una botella de rom Liberación, fet a Cuba i amb l'estrella de cinc puntes del PC de Fidel Castro a l'etiquetatge. També ha regalat cafè i pebre bo d'organitzacions camperoles canalitzat a través de les ONG. Un any més, ha fet obsequis de solidaritat amb el tercer món.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris