nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

Llibre

El llibre Converses amb Gabriel Cañellas, de Jaume Sastre és a punt de quedar enllestit. L'obra tindrà un subtítol: L'amo en Biel. I és que a Cañellas li encanta l'apel·latiu de «l'amo», ja que per a ell «els senyors són els electors».

Adhesius El Lobby per la Independència ha fet una gran edició d'adhesius amb la bandera quatribarrada que seran repartides pertot arreu. Es tracta d'un gest nacionalista davant els atacs que rep la senyera en els darrers temps.

Ariany A la localitat d'Ariany hi ha molt de malestar amb unes antenes de telefonia mòbil perquè disbaraten la recepció d'alguns canals de televisió. Fa temps que els veïns protesten per aquest fet, però no hi ha manera que els solucionin el problema.

Broma Dins el PP es diu que tot l'Institut Juníper Serra votarà Els Verds a les pròximes eleccions sense cap excepció. I és que la seva cap de llista Margalida Rosselló té plaça de psicòloga en aquest centre. «I la votarà fins i tot l'apuntador perquè surti elegida i d'aquesta manera aconseguir que no torni a l'institut, ja que abans feia molt de renou».

Pacte Per cert, que les tensions entre EU i Els Verds s'han refredat molt a Mallorca. Així, tot apunta que hi haurà acord per a les llistes autonòmiques a la balear major. La número 1 sera Margalida Rosselló, i els dos següents, membres d'Esquerra Unida, amb Miquel Rosselló de número dos. Només resten perfalans per acabar de tancar el pacte. Tothom dóna per fet que aquesta coalició aconseguirà tres diputats i es quedaran tal com estan ara. A Eivissa i Menorca les coses estan molt coentes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris