muy nuboso
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
14°

Partit

El pròxim 11 de gener es celebrarà un partit de futbol entre regidors de Cort i periodistes que fan informació municipal. Els beneficis es dedicaran a pal·liar el desastre de Galícia.

Verds  

Dins el Pacte de Progrés hi ha molt d'interès per conèixer les relacions, connexions i compromissos dels Verds de les Balears amb els seus companys d'Alemanya, que controlen nombrosos ministeris i institucions. Se sap que alts dirigents dels Verds teutons estiuegen a Eivissa i segueixen la política balear.

La factura  

A l'hora de l'establiment dels pactes electorals, la factura que presentarà UM, més que probable partit frontissa després de les eleccions, serà l'acord en tres punts: pla territorial, carreteres i Lototrot. Qui es mostri amb més afany col·laborador amb aquestes qüestions serà el que tengui més possibilitats d'arribar a un pacte.

Munar  

Durant el brindis nadalenc, Maria Antònia Munar digué unes paraules molt enigmàtiques: «Enguany hi haurà canvis polítics importants» i «riurem molt». Després no hi va haver manera d'esbrinar «quins» canvis es produïran, i qui riurà i qui plorarà.

Fageda  

Ha sorprès molt enguany que al cartell de felicitacions nadalenques que Cort escampa per tot Palma hi sembli la imatge del batle Joan Fageda, ja que com tothom sap no repetirà en el càrrec. Altres anys no apareixia, però aquest 2002 surt ell amb un nin en braços i un rei mag. Serà una conya a Cirer i Matas?

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris