cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

Aparcaments

Cort ha concedit permís per a l'habilitació de 34 aparcaments en un edifici que es construirà a la costa de Sant Domingo i on actualment només hi ha el solar. Tants de pàrquings duran el trànsit rodat a un carrer que des de fa molts d'anys era pràcticament per a vianants. Es calcula que el preu de cada un d'aquests aparcaments serà de set milions de pessetes.

Foment  

El Ministeri de Foment d'Àlvarez Cascos té un pressupost d'uns 400.000 milions d'antigues pessetes per a la millora de zones costaneres de tot l'Estat. Com és «normal», ni un cèntim d'aquests recursos ha anat a parar a la façana marítima de Palma, on es podria soterrar l'autopista des del Molinar fins al parc de la Mar per 7.000 milions.

López  

L'esriptor Miquel López Crespí ens ha informat que la «campanya de difamació» ideològica de la qual se sent objecte i de la qual ens férem ressó ahir es realitza via e-mail i, també, a través d'escrits publicats a L'Estel de Mallorca «per un personatge el nom del qual ni vull referir».

Supersopar  

El PSIB-PSOE ja ha cobert les 1.600 places possibles del sopar nadalenc que es farà passat demà a Son Amar. Els socialistes demanen que no s'hi apunti més gent perquè ja no els poden ficar ni dins la cuina.

Desmai  

La consellera de Sanitat, Aina Salom, patí un desmai a les tres de la matinada de dimarts a dimecres en el Parlament durant el debat dels pressuposts. Es trobà malament just després d'intervenir-hi durant tres quarts d'hora. Un cop superat l'esgotament, la consellera ja s'ha recuperat.

Fageda  

El batle Joan Fageda tindria signat un paper que li garanteix anar de número cinc en la llista autonòmica del PP. Fageda, per cert, suspengué ahir la tradicional copa de Nadal amb els periodistes per l'assassinat del guàrdia civil a Madrid.

Florit  

El nostre estimat col·laborador Gabriel Florit s'està recuperant d'una indisposició, fet que publicitam per a coneixement dels lectors que s'han interessat per la seva absència.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris