nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
11°

Bubotes?

L'escriptor Miquel López Crespí està distribuint via e-mail una carta en la qual denuncia ser objecte d'una «ofensiva calumniosa». López, que és col·laborador de l'edició balear del diari El Mundo, justifica les crítiques que fa al Pacte de Progrés de «ponderades, constructives, moderades»; assegura que «no fa la feina bruta a ningú», i que continua sent esquerrà i catalanista. El que no diu és qui, com i, especialment, on el maçolen.

La Seu  

L'empresa Aldeasa, que és la que du la gestió comercial de la Seu de Mallorca, ha demanat als cabils una rebaixa substancial del lloguer que paga per la concessió. L'excusa és la davallada de visitants del temple, atribuïda a la crisi turística.

Dinar de Nadal  

L'Acadèmia de la Cuina i el Vi de Mallorca celebrarà aquest divendres el seu tradicional dinar de Nadal a la casa de Pep Vidal Alcover, a Binissalem.

Antich i Font  

El president Antich i el dirigent del PP i batle de sa Pobla,Jaume Font, conversaren ahir de manera riallosa però una mica acalorada en els passadissos del Parlament. En un moment donat, Antich digué al seu interlocutor: «Jaume, no em diguis que jo faig poc per sa Pobla. No és veritat. I a més, he posat en marxa la selecció balear i he posat al capdavant un pobler de totes totes com Llorenç Serra Ferrer. No et queixaràs, supòs!».

Candidat  

Un dels comentaris que es feien ahir en el Parlament era que el discurs que pronuncià dissabte passat Jaume Matas en el sopar nadalenc del PP «no era el d'un candidat. I entre festes i més festes, d'aquí a maig ja no queda temps per res».

Rejilla  

El tinent de batle de Cort, José María Rodríguez, té tots els números per convertir-se en el nou premi Barco de Rejilla que concendeix el Lobby per la Independència. Ha puntuat molt més que el bisbe. El premi Llaüt serà per a la Comissió per la Dignitat, que defensa l'exhumació de les víctimes de la Guerra Civil.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris