nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
16°

'Lloc segur'

La Conselleria de Turisme ja es comença a curar en salut per si de cas Bush ataca l'Iraq i provoca una davallada turística amb vista a la pròxima temporada. Els seus tècnics estudien el que va passar el 1992 i pensen que les Balears, si se sap vendre la marca «seguretat», en podrien sortir fins i tot beneficiades. No obstant això, s'ha de recordar que aleshores venien a Mallorca entre set i vuit milions de visitants, mentre que el 2001 n'arribaren onze milions. «Destinació segura» és la imatge balear del futur turístic.

Canvi de cromos  

El projecte de construcció del palau de congressos al polígon de Llevant depèn formalment de si Cort modifica el PGOU de Palma. Però en realitat està pendent d'una complicada jugada a tres bandes: per una part, el Govern hauria d'aprovar l'entrada del gasoducte per la zona de Sant Joan de Déu; per l'altra, s'hauran de posar semàfors a la zona de l'autopista compresa entre l'enllaç de la via de cintura i el passeig marítim, la qual cosa implica donar permís al CIM per construir el segon cinturó de Palma per aclarir el trànsit; i en tercer lloc, interconnectar el futur palau de congressos amb el també projectat recinte firal. És una jugada molt complicada que implica un pacte entre tots els partits. És a dir, un gran canvi de cromos.

Cent pessetes  

El Govern balear està molt satisfet per l'acceptació popular que està tenint la compra de finques per convertir-les en públiques. No obstant això, l'ordre és taxativa: «No es pot pagar de cap de les maneres gaire més de cent pessetes el metre. Nosaltres no som el Barça».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris