muy nuboso
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
14°

El partit de dia 28

Una selecció balear? Hi ha hagut poques iniciatives sempre que poguessin reunir en una sola causa totes les nostres illes. Però aquesta és una que sí que ho pot fer. Si allò de quatre illes i cap frontera semblava poc concret, aquest anunci fa molt per compensar la imprecisió: són quatre illes i una selecció.

Un no sap mai si la presència de polítics en un acte és un indici de la importància de l'esdeveniment o si reflecteix només les seves esperances de sortir a una fotografia. Si el primer és cert, el llistat de càrrecs que varen asistir a la presentació del partit Balears-Malta del dia 28 no deixa cap dubte que el futbol passa davant tot -deixau-vos de fires, conferències, inauguracions i tota la resta. El que compta és el futbol i la presentació de la selecció balear és el més important que hem vist aquí en molts mesos. Hi havia molts més polítics i altres càrrecs a la presentació que futbolistes dins l'equip. Per altra part, potser només hi eren per a les fotos. Faltaria més, també. No és que tots els partits es puguin fer la fotografia amb la camiseta, sinó que se l'han de fer. Volem cartells de tothom amb la camiseta posada, i volem fotos de tots els regidors dels nostres ajuntaments cridant a favor de les Illes el dia 28.

Els batles que no s'atreveixin a no ser-hi. Si en moltes ocasions les cares dels polítics a cada notícia fan poc més que estimular el cinisme, aquesta és una iniciativa que hauria de ser de tots. Tots els partits (polítics) i tots els seus votants s'han de poder identificar amb el projecte, que esperem sigui només la primera mostra del que podrem aconseguir. Sort pel dia 28.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris