muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Ajuda a domicili

Sr. director: He rebut la resposta per escrit de l'Ajuntament de Palma a la sol·licitud d'Ajuda a Domicili que férem per a la meva mare: «s'admet la petició i passa a la situació d'expectativa, en funció de les vacants. Aquesta proposta te validesa fins 31-12-02». Aquesta és la comunicació oficial, però tots els treballadors/res socials de Palma i tots els que tenen necessitat d'alguna Acció Social d'ajuda domiciliària per part de l'Ajuntament saben oficiosament com està el tema: no hi ha assignació econòmica i, a més, les vacants no es cobreixen.

L'ajuda a domicili funciona com sempre: per un costat, obté el contracte amb l'Ajuntament l'empresa que ha presentat el pressupost més barat i que normalment no és d'aquí, i, per l'altre, les treballadores familiars estan mal pagades. No entenc el fet de cobrir les vacants que es van produint i com és que hi ha persones amb ajuda domiciliària a càrrec dels ciutadans i, pels seus ingressos, no hi tenen dret. Tampoc no acab d'entendre la manca d'investigació i denúncia amb temes tan clars com aquest, tant per part de la premsa com per part de l'oposició.

Els que contribuïm amb els nostres impostos tenim un drets, als quals, encara, no estam acostumats. Aquesta falta de costum, per un costat, i el fet incomprensible d'haver de reclamar un dret, per un altre, ens converteix exclusivament en ciutadans d'obligacions. Realment és cert, els nostres fantasmes i obsessions ens fan votar uns personatges que han demostrat sobradament la seva capacitat i poder per fer oblidar els nostres drets.

Tenc l'esperança que els milions d'euros que es gastaran en fonts luminoses per al parc de la Mar i en la nova il·luminació de la Platja de Palma, ens ajudin a veure la llum.

Joan Sastre Arrom. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris