muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Per avall s'ha dit

Ens arriben notícies que abans de Nadal serà esbucat l'edifici inacabat de tres plantes de Son Serra de Marina (Santa Margalida) que va ser adquirit pel Govern balear amb els doblers de l'ecotaxa. És previst que on ara hi ha la mole, que ocasiona un fort impacte visual, es construeixi un mirador.

Piscifactoria  

La companyia Gesa-Endesa està negociant la venda de la piscifactoria que es troba a Sant Joan de Déu a una societat de capital català i noruec. És possible que, més endavant, lliuri també a la mateixa companyia la piscifactoria des Murterar.

Flaquer  

S'ha comentat molt l'estirada d'orelles que el president Aznar li pegà al ministre Jaume Matas per estar desaparegut durant bona part de la crisis dels Prestige. Així que, ahir, una periodista demanà al president del grup parlamentari popular, Joan Flaquer, que valoràs «les crítiques del president del Govern al ministre Matas per la tragèdia del petrolier». Quan Flaquer començà a carregar contra el president Antich, la periodista li va haver d'aclarir que el crític era Aznar, no Antich. Flaquer, de fet, no en sabia res.

Mariano Servera  

Es comenta que Mariano Servera, president de l'Associació per la defensa del Llevant, va ser ahir el primer a personar-se a l'estand disposat a la Conselleria de Medi Ambinet per informar sobre la proposta de proptecció de la serra de Tramuntana. Només falta esperar idèntic «interès» pel projecte per part dels ciutadans que no són contraris a les iniciatives proteccionistes si es vol evitar que la idea sigui dominada per la polèmica i els prejudicis.

L'espònsor  

El Govern balear té l'estranya temptació de posar el logotip d'Ibatur a les camisetes de la selecció balear de futbol. De conformar-se, la nostra serà la primera selecció nacional que lluirà publicitat. Se suposa que els «cervellots» del Consolat de Mar evitaran aquesta grolleria.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris