algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
19°

La pista de Son Moix

Tot va començar quan diumenge passat, en el mateix estadi olímpic de Son Moix, me varen demanar la signatura per sol·licitar la retirada de les pistes d'atletisme. S'ha vist mai despropòsit igual. La primera qüestió que em vaig plantejar fou si també deixarien recollir firmes per a conservar les pistes en el seu lloc. La segona idea que em va bullir al cap fou realitzar una senzilla comprovació: demanaria l'opinió sobre el tema a les tres primeres persones que trobàs. Això m'orientaria sobre el que calia fer. A l'ascensor vaig coincidir amb una jove veïna i després de donar"li el bon dia, pregunta directa: «Quina opinió et mereix l'intent de retirar les pistes d'atletisme de Son Moix?». «Una animalada com un covo», va respondre. Ja al carrer, vaig topar"me amb un home de mitjana edat, d'ofici retirat i bon coversador. «Bon dia, Joan: que saps que volem llevar les pistes de Son Moix?». «Quin desastre! Només pensen a posar més seients per fer més dobbers!». Tot seguit vaig entrar a un restaurant i vaig veure un conegut que dinava acompanyat d'un amic, segurament parlant dels seus negocis. «Et vull demanar si estàs a favor o en contra de suprimir les pistes de Son Moix» li vaig demanar. «En contra!», respongué sense dubtar. «Les pistes són de tots», va afegir. Com podeu imaginar, a tots els vaig donar les gràcies. Després he anat comentant el tema a molta gent. Us assegur que tothom ho té molt clar: les pistes s'han de conservar.

La decisió està presa. Constituirem una plataforma en defensa de les pistes d'atletisme de l'estadi olímpic de Son Moix.
Una de les tasques de la plataforma serà la recollida de firmes a favor de conservar les pistes en quantitat que superi de sobres les de l'altra recollida. Una altra tasca serà promoure l'adhesió de persones i d'entitats esportives, socials, culturals i polítiques a la nostra proposta. La darrera tasca i més important serà pronunciació pública de l'actual batle de Palma sobre el tema i sobretot dels diferents canditats a la batlia. Volem saber la seva opinió sobre el futur de les pistes de Son Moix. Una vegada assegurat el seu manteniment, la plataforma es desintegrarà com el disquet de Missió Impossible.

El lema que defensarem a partir d'ara és que «l'estadi de Son Moix és de tots». I entre tots ho aconseguirem!

Pere Carrió, pistasonmoix@terra.es

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris