algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Matas, el 'millor'

En cercles pròxims al Govern es comenta, i molt, la mala sort que persegueix Jaume Matas. Alguns identifiquen un assessor ideològic seu, d'acreditada reputació de gafe, com el possible emissor d'influències tan nefastes. Sia com sia, el cert i segur és que hi ha unanimitat en el Pacte: el millor candidat del PP per a les Balears és Matas.

Flaquer  

Per cert: circula el rumor que el PP de Madrid ha comanat una enquesta que demana valoracions sobre Jaume Matas i Joan Flaquer.

Misteris  

Aquest diari es va voler posar en contacte ahir amb la consellera Margalida Rosselló per saber la seva opinió respecte de l'edifici que promou Miquel Barceló a Farrutx. Però Rosselló no s'hi posà perquè la seva cap de premsa, Carme Jaume, digué que no en sabia res, d'aquest projecte. Resulta curiós, això, perquè el director general de la Conselleria, Manel Gómez, té previst visitar la zona per conèixer l'impacte de la construcció.

Nova seu  

El president del Parlament, Maximilià Morales, està cercant el lloc més adient per ubicar la Sindicatura de Comptes. En principi no seria l'edifici restaurat que fa cap de cantó entre els carrers Palau Reial i Conqueridor.

Buades  

El diputat verd Joan Buades veu molt difícil el pacte amb EU a les pròximes autonòmiques. Una de les causes seria que EU no hauria fet els deures aquesta legislatura per aconseguir més suports a les barriades obreres de Palma i d'altres indrets.

Monserrat  

Els comentaris polítics giraven ahir al voltant de la garrotada que suposa la reobertura del cas Formentera per a l'instructor Monserrat. El ponent és el jutge Antoni Capó, un dels més qualificats de Balears. La malvolença dels magistrats de carrera cap a la manera de fer les coses de Monserrat sembla ara per ara indiscutible. També es comenta que els intents de persones properes a Matas d'arreglar les coses també hauria estat contraproduent.

OCB L'Obra Cultural Balear entrega els seus tradicionals premis 31 de Desembre el dissabte dia 21 amb l'actuació estel·lar de Raimon a partir de les 9.30 del vespre. Curiosament, a la mateixa hora i amb les càmeres de TV3 en directe, es donarà inici al partit de Lliga entre el Mallorca i el Barça.

Blau  

Ningú no encerta a explicar-se per quina estranya raó a la camiseta de la selecció balear de futbol predomina el blau. Les teories més agosarades apunten que va ser una decisió personal del president de la Federació Balear de Futbol, Antoni Borràs. La tonalitat de la camiseta ha causat sorpresa i preocupació tant al Consolat com a la seu de la Vicepresidència.

Pep Guerrero  

L'artista solleric Pep Guerrero és l'autor del disseny que UM ha triat per adornar les maletes i motxilles amb les quals felicita el Nadal. El dibuix és d'allò més refinat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris