algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
17°

Divorci

És més que probable que anit es divulgui en una roda de premsa el divorci electoral entre Els Verds i Esquerra Unida. Com que cap d'ells no creu en miracles, es dóna per sentat que aniran separats als comicis de maig.

Contactes  

Dirigents d'UM han mantingut contactes amb responsables de la UIB amb un objectiu clar: tornar a dur l'ambient universitari dins Palma. Com és lògic, la Universitat no es mourà mai del seu lloc, però a UM li agradaria que els estudiants tinguessin una espècie de club o de local social al centre de la ciutat. És més que probable que aquesta oferta aparegui en el programa electoral de Ferran Trujillo. UM també ha establert contactes gairebé amb 300 membres de diferents associacions amb seu a Palma per conèixer les seves inquietuds.

Estufa  

Fa unes setmanes, els sindicats denunciaren que el Centre de Menors de Muro no té corrent i ha de funcionar amb llum alimentada per una bombona de gas. Demanaven ajuda urgent al Consell. I aquesta ajuda ha estat una estufa, també de butà, per combatre el fred. Els sindicats treuen foc pels queixals, ja que creuen que no és manera de solucionar un problema greu.

Premi  

Tres professors de la nostra Universitat, Antoni Artigues, Biel Majoral i Rosa Calafat, han proposat el llibre de Bartomeu Mestre La Identidat Reeixida per al premi Prat de la Riba que concedeix l'Institut d'Estudis Catalans. Com ja publicàrem l'estiu passat, el volum de Mestre ha rebut una acollida excepcional tant de crítica com de vendes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris