nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

Cartes al bisbe


Pel que sembla cert i segur, el bisbe de Mallorca, Teodor Úbeda, haurà rebut un bon grapat de cartes de ciutadans o col·lectius que discrepen de la seva posició a favor de la pastoral de la Conferència Episcopal que condemna el terrorisme. Les missives no són, per descomptat, per la condemna a ETA i a l'ús de la violència com a instrument polític. En això tothom hi està d'acord. En canvi, no tots combreguen en la innecessària anatemització del nacionalisme recollida en la pastoral.

Renous
El passat mes d'octubre es desplaçà a Mallorca una comissió de la Marina per estudiar què passa amb els renous d'un martelleig constant que s'escolten al fons del mar de tota la costa de Tramuntana, i que encara no han estat identificats. Com se sap, aquests renous han pogut ser escoltats per centenars de persones, que donen testimoni de la seva misteriosa existència. La comissió, tanmateix, redactà un informe en què s'assegura que els investigadors no han notat res d'estrany. I això sí que és estrany!

Supermercat
L'altre dia hi va haver estirades dialèctiques a un supermercat del carrer Aragó perquè un client es va dirigir a un empleat en català i li contestaren amb males maneres. Alguns clients més se solidaritzaren amb la persona que estava indignada. Recuperaren l'euro del carro i partiren. Cal recordar que la nova Llei de comerç és prou clara en aquestes qüestions, i que els usuaris han de poder rebre atenció en català i, en cap cas, se'ls pot tractar malament.

Font
El portaveu del PP en el Consell de Mallorca, Jaume Font, pensa pegar demà una bona trabucada de carro a Maria Antònia Munar en el primer debat sobre l'estat de Mallorca. El que li interessa a Font no és el balanç sobre el que ha fet o ha de deixat de fer la institució, sinó el coneixement que tenen els illencs del CIM. El PP pensa que el Consell és encara un gran desconegut, que molta de gent es confon amb la Comunitat Autònoma i que encara resten per treure endavant moltes iniciatives a favor de l'interès general.

Taca
Dins la seva política de no pactar amb ningú fins després de les eleccions, a UM hi ha preocupació pel fet que «Jaume Matas hagi quedat massa tacat si és que hem d'establir, qualque dia, converses amb ells», en clara al·lusió al cas Prestige però també amb vetlades insinuacions cap a altres afers.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris