algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Districtes

Els socialistes de Cort tenen la intenció, si guanyen les eleccions, de convertir el quarter de la Policia Municipal, situat al carrer de Sant Ferran, en edifici de districte dins la seva política de descentralització municipal. S'han marcat aquest objectiu a mig termini, ja que saben que la Policia necessita una seu molt més gran i apta per desenvolupar la seva tasca. Palma tindrà altres nou edificis de districte si els socialistes surten elegits.

Conxa
El president Antich ha suspès tots els actes per demà, diumenge, ja que fa festa Conxa, la seva dona. Antich té compromisos inel·ludibles per a avui, però ha fet un gran esforç per poder estar tot el dia amb la seva família en un dia tan assenyalat per a ells.

Preocupació
Per cert, que Antich va fer ahir tot el possible per parlar amb membres d'Esquerra Unida durant la celebració de la festa de la Constitució. La seva preocupació és clara: si EU i Els Verds trenquen relacions, per separat podrien perdre els escons, i part de la tallada podria anar al PP, que fregaria la majoria absoluta. Antich fa tot el que pot per posar pau. No és que el president estigui amenaçat de divorci, però sap que hi ha dies en què s'ha de saber estar allà on és més important.

Nadal Batle
Avui fa cinc anys de la mort de Nadal Batle, que va ser rector de la Universitat balear i col·labordor de Diari de Balears. En aquesta hora de records, la professora Cathy Sweeney n'escriu un article en la nostra edició d'avui, mentre que el bar El Pinzel, tan freqüentat pels joves nacionalistes, està preparant un bon homenatge a Nadal, que es celebrarà dijous que ve a l'esmentat local.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris