muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
18°

En contestació a Rosa Bueno

Sr. director: Li agrairia la publicació d'aquesta carta al seu diari en contestació a una d'anterior de la sra. Rosa Bueno, presidenta de la Federació d'Associacions de Veïns de Palma.

Fa bé de donar per tancat el tema la senyora Rosa Bueno. Tanmateix, per la nostra banda no tant sols no ho donam per tancat, sinó que just feim de començar"lo
L'Associació de Veïns de sa Calatrava pertany a la Federació d'Associacions de Veïns de Palma i en cap moment ha demanat la seva baixa de forma voluntaria. No pertany a Fepae, si bé les relacions en aquesta Federació d'Entitats són molt correctes positives i fructíferes, donat que el diàleg sempre dóna fruits.

L'Assocuació de Veïns de sa Calatrava en l'ús de la llibertat ha optat per sumar esforços en favor dels seus interessos comuns. Per això, sempre hem volgut mantenir relacions amb tothom. Però això, a la sra. Bueno mai no li ha anat bé per la seva demostrada intolerància i rebuig a tot allò que no sigui combregar amb les seves idees.

El sr. Garau, efectivament, sí que forma part de Fepae perquè també forma part d'altres Entitats, membres d'aquesta Federació de Entitats.
Vostè, senyora Bueno, no representa la Federació des del moment que fa parts i quarts i que rebutja aquelles entitats que no combregam en la seva constant politització, constant enfrontament i constant parcialitat partidista. De fer"li cas a vostè, sa Calatrava no estaria com està, i si està como ara és gràcies al diàleg permanent i al consens aconseguit.

Les discrepàncies són en vostè i no amb la Federació, i escudar"se darrere d'aquesta Entitat és molt poc democràtic.
Sa Calatrava forma part de la Federació i ni vostè ni ningú no podran dir el contrari. Per això i pel respecte que mereixen totes les Entitats qui hi formen part, li demanem que deixi de fer mal al moviment ciutadà i faci el favor de actuar com cal, donar pas a gent jove en una visió més democràtica i sobretot mes lúcida del moviment ciutadà.

Persones com vostè fan que els ciutadans de cada dia estiguin mes lluny de nosaltres i vegin el moviment ciutadà com una olla de caragols.
Atentament,

Junta Directiva d'Associació de Veïns de sa Calatrava. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris