nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 10°
19°

Buades

El diputat verd Joan Buades criticà ahir al Parlament la política del Pacte de Progrés a Formentera, on es volen requalificar terrenys rústics com a urbanitzables. Mentre el diputat formenterenc Santi Ferrer feia ostensibles capades negatives i els socialistes gestos de desaprovació, els parlamentaris populars tributaren un fort aplaudiment a Buades.

Gent amb idees
L'entusiasme entre persones amb inquietuds compartides du, de vegades, a situacions curioses. Aquest és el cas del que succeí ahir entre el conseller Damià Pons i la directora del Museu de Mallorca, Joana Maria Palou, els quals s'engrescaren enmig de la roda de premsa en una improvisada tempesta d'idees sobre com dinamitzar el Museu. Un deia i l'altra hi afegia, mentre els periodistes, mig bocabadats, tractaven de seguir la conversa. A la fi, ambdós quedaren per parlar sobre noves iniciatives. Potser petites coses però, com es diu, de petits fets surten els grans esdeveniments.

UM
UM demostrà el seu poder de convocatòria en citar 1.500 persones a un sopar al Poble Espanyol amb motiu de la cloenda dels actes del seu 20è aniversari i de la proclamació de candiaturtes a Palma i a la Comunitat. Però les coses no anaren tan bé com havien calculat els nacionalistes. Es va anar acumulant el retard i a sobre Agustín El Casta realitzà una actuació d'uns 45 minuts. Quan eren les 12 de la nit i havien d'iniciar-se els discursos polítics, una part de l'aforament plegà. Molta gent es queixava que era massa tard i que l'endemà havia de fer feina.

La selecció
Diputats del Partit Popular han expressat també el seu entusiasme per la selecció balear de futbol i el pròxim partit davant Malta. Aquestes són les iniciatives bones, les que engresquen tothom.

Nova decoració del Solleric
La cafeteria del Palau Solleric s'adequa als temps. Malgrat ser un gran punt de trobada per a la «modernitat» i personatges fashion, la seva decoració es mostrava anquilosada en altres èpoques. Ara, d'acord amb les ofertes de la sala d'exposicions, pengen de les parets els cartells de les exposicions d'enguany. Es tracta d'una passa endavant que, a més d'ajudar a fer balanç de l'any, contribueix a renovar la imatge.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris