nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
12°

A tota

Els partits polítics s'han posat a fer feina de manera frenètica, i això que manquen encara sis mesos per a les eleccions. Eberhard Grosske participà ahir en dues conferències de premsa gairebé simultànies, i el PP n'oferí una altra una hora després que el PSIB per parlar del mateix: el jurament dels diputats al rei.

Puche
Eduardo Puche substituí ahir Joan Flaquer com a conseller del Consell de Mallorca. Puche aprofità l'acte per jurar lleialtat al rei, en sintonia amb el que reclama el seu partit.

Verds
Es comenta que la regidora d'Esquerra Unida Lila Thomàs està fent un «pressing» d'allò mes intens perquè el seu company verd del Consistori ciutadà, Jordi López, convenci els seus de les bondats del futur pacte electoral entre ambdues formacions polítiques.

Obsessions
Es diu que el regidor José María Rodríguez té fixació amb el candidat a la batlia de Palma del PSM, Pere Muñoz, a qui massacra cada vegada que pot. A una roda de premsa oferida ahir, es va referir a ell com el «candidat Pere», mentre que a tots els altres els va anomenar pel seu llinatge.

Transsexuals
L'Ajuntament de Palma du al Teatre Municipal l'espectacle Flor de Loto 23, un muntatge protagonitzat per un transvestit que, sota la direcció de Pere Noguera, fa part de la programació de Nadal. No passaria res si no fos que Cort ven la programació de Nadal «per a tota la família».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris