algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

Renascut

Qui fou fiscal en cap del TSJB durant 36 anys, Antonio de Vicente Tutor, demostra haver recuperat l'energia que l'ha caracteritzat durant tota la seva carrera. Fins i tot diu que ha renascut amb la nova funció que desenvolupa a les sales de vistes. Tutor, que té 62 anys, afirma que se sent com un «al·lot» de 42. Només li manca deixar d'emprar l'ascensor i pujar els escalons del Tribunal Superior de dos en dos.

Què va passar? Entre deu i quinze persones que participaren en una manifestació contra el feixisme el dia 20 de novembre a Palma asseguraren que havien estat testimonis d'actuacions «violentes i fatxendes» per part de la Policia Nacional als voltants del carrer dels Oms. La major part de testimonis coincidiren en la descripció dels fets i que aquests havien estat enregistrats en vídeo. Dies després, el vídeo no ha sortit a la llum, ni s'ha formulat cap denúncia contra la Policia, i tampoc la Delegació del Govern no ha respost les preguntes formulades.

Taxistes Ara sembla que el col·lectiu dels taxistes està interessat a rentar la seva imatge. Per ventura ha entès que, davant augments superiors a l'encariment de la vida i a l'actualització dels salaris, ha de donar un tracte simpàtic als clients i evitar entrar en polèmiques. Clar que, per començar, haurien de posar a retxa més d'un company del col·lectiu.

Ben contents Els Verds estan més que satisfets amb la reacció que han tingut els seus socis esquerrans a la presentació d'esmenes als pressuposts autonòmics. Malgrat les crítiques, diuen que aquesta vegada no els han volgut crucificar ni flagel·lar, com sí que ho han fet altres vegades aquesta legislatura.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris