algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

Bauzà

Fa un parell de setmanes l'Ajutament de Palma organitzà un parell de taules rodones sobre mobilitat i hi va convidar el GOB. Damunt la taula hi havia el debat sobre els carrils bici i les àrees de vianants. En saber-ho, el conegut regidor popular Joan Bauzà va comentar: «Així ens anirà a partir d'ara».

Incògnita Molts de caps del PP balear no sabien, hores abans de l'inici del congés del partit, si serien inclosos en la llista de la nova direcció. Ahir els mòbils feien fum: «Tu en saps res?», es deien els uns als altres.

Fullet El candidat a la batlia de Palma pel PSM, Pere Muñoz, reparteix un fullet específic a cada barriada on va a viure un parell de dies. En aquest imprès demana als veïns que l'informin «valorant les vostres necessitats de primera mà: l'estat dels vostres carrers i del mobiliari urbà, el transport públic, els equipaments socials i culturals i la neteja».

La bandera Bona l'ha armada José María Aznar amb la bandera espanyola de 300 metres que ha plantat a Madrid. I què passaria si a les comunitats històriques se'n plantàs cap el doble de grossa amb els colors de la nacionalitat? Què en diria Aznar?

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris