algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
17°

Palou

Joana Maria Palou pren possessió dimarts que ve com a nova directora del Museu de Malloca després que el seu nomenament ja hagi aparegut al Butlletí Oficial. A Palou li espera una tasca enorme i, també, saber popularitzar un museu encara desconegut per molts d'illencs.

Amer El delegat de Sanitat de l'Ajuntament de Manacor, Bernat Amer, pertanyent a Independents de Portocristo, treu fum pel nas per les crítiques que rep a causa de la invasió de rates tragineres i grills que pateix el terme. Amer veu bellumes i campanyes de persecució contra ell quan l'únic que hauria de veure són rates mortes dins algun comerç, grills a cada escletexa i els solars dels afores convertits en el corral del flautista d'Hamelí. No són fantasmes el que envolten Amer, sinó plagues. Que actuï aviat i es deixi de punyetes i manies és el que li demana la gent.

Sant Llorenç La reforma circulatòria de Sant Llorenç ha duit sorpreses. L'Ajuntament dubta de com ha d'acabar d'arreglar la cosa, fins al punt que un carrer ha canviat de sentit quatre vegades en només un dia. Diuen que hi ha llorencins que resen tres parenostres abans d'agafar el volant.

Soci L'expresident del PP Balear i del PP de Mallorca, també expresident del CIM i exconseller de Foment, Joan Verger, acusat de fer negocis amb gent d'UM, afirmà ahir que també té un soci del PSM.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris