cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
17°

Coca Cola

Passà ahir a la cafeteria del Gran Hotel, davant els jutjats: hi eren el músic Joan Valent i l'escriptor Llorenç Capellà. Valent va demanar «una Coca Cola» en català a la cambrera. Només canviaven les «es» neutres. No le entiendo de nada, afirmà l'al·lota, exigint el castellà per admetre la comanda.

Festa L'Obra Cultural Balear prepara una gran festa per celebrar, el pròxim dia 26, el seu 40è aniversari. Tindrà lloc a la finca Miramar, situada a la costa Nord i la qual, segon la tradició, va ser un centre educatiu propiciat per Ramon Llull l'any 1276. Aquell any, precisament, Jaume II concedí la Carta de Franqueses al seu poble. Així, tradició i present es fondran molt aviat en la commemoració de l'Obra.

Aula L'antic quarter General Luque d'Inca tindrà un petit museu: es reconstruirà una aula tal com era en temps del franquisme, amb els seus pupitres de fusta, els seus mapes i la seva particular i disciplinada visió de l'ensenyament. És curios, perquè aquest quarter va tenir una gran importància en l'època franquista.

Plantada La vicepresidenta del CIM, Maria Antònia Vadell, va quedar ahir sense la presència del delegat de Cultura de l'Ajuntament de Manacor, Joan Barceló (PP), en la roda de premsa sobre teatre que realitzà ahir en aquesta ciutat. La convocatòria era a les 10.30 hores, però el delegat de Cultura va demanar que es posposàs a la 1.15. L'escoltaren, però finalment no hi va fer acte de presència.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris