cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
17°

Font

El diputat del PP Jaume Font elogià ahir en el Parlament la consellera d'EU Fernanda Caro, perquè criticà el discurs de Maria Antònia Munar sobre la immigració, tot i que a Font no li agradà que Caro atacàs la normativa d'Aznar.

Rates La plaga de rates tragineres no s'atura a Manacor. Fins fa uns dies, eren visibles pels solars i els afores de la ciutat, però, l'altre dia, una clienta en va veure una de morta dins un establiment comercial. La indignació contra l'Ajuntament comença a ser grossa, perquè la plaga va en augment.

Sampol Almanco set agrupacions del PSM donaren suport a la proclamació de Pere Sampol com a candidat del PSM-EN a la presidència del Govern. S'espera que aquestes adhesions vagin en augment, de cara a la recerca del consens dins el partit nacionalista, en una cita electoral tan important per a tots els nacionalistes.

Xinesos Els empresaris de restaurants xinesos són els més propensos a afiliar-se a l'Associació de Restauració. La raó és la necessitat que tenen de comptar amb ajuda a l'hora d'engegar un negoci a una terra que, en molts casos, els hi és estranya.

UNED Aquest divendres serà inaugurat el nou curs de la Universitat a Distància de les Balears. Cada any es fa a una illa diferent, perquè ningú no es pugui sentir discriminat. Enguany toca a Mallorca. L'escenari serà el Consell Insular, amb la previssible assistència de la presidenta Maria Antònia Munar.

Policia Els agents de la Policia Municipal de Palma ja no saben qué fer perquè els vehicles de la Policia Nacional no siguin estacionats als pàrquings de motocicletes del Passeig Mallorca, on es troba la Prefectura. Ni les multes ni les queixes al cap superior serveixen per res, segons afirmen els propis agents quan algun ciutadà els recrimina. Mentres tant, els propietaris de motos les deixen sobre les voravies de qualsevol manera. La llei "fins i tot les ordenançes municipals" són per a tothom.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris