nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
25°

Concentrat

El president Antich ha entrat en fase de concentració de cara al debat sobre l'Estat de l'Autonomia que començarà el 15, dia de Santa Teresa. De fet, aprofita els caps de setmana per estudiar tots els temes i també qualque dia feiner parteix una mica abans per concentrar-se enmig de la pau algaidina.

Clavada  

La presidenta del CIM, Maria Antònia Munar, ha tingut un retorn una mica trasbalsat d'Egipte. Diumenge passat es quedà clavada a París a l'espera d'un nou vol. Això li impedí poder assistir a la roda de premsa d'ahir, la qual, de totes maneres, es realitzarà avui.

Formentera  

Dins mitjans polítics del Pacte de Progrés es dóna per segur que la decisió del Tribunal Suprem sobre el cas Formentera es coneixerà aquesta setmana i que serà exculpatòria per a Jaume Matas i Rosa Estaràs. S'ha de pensar que dissabte es durà a terme el congrés del PP Balear, que reelegirà Matas davant la presència del minsitre d'Administracions Públiques, Javier Arenas.

Rosselló  

La consellera de Medi Ambient encara no s'ha reunit amb els propietaris del parc de Mondragó, malgrat que fa setmanes que es va anunciar aquest encontre. La cosa es podria desbaratar si no hi ha accions immediates per part de Margalida Rosselló.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris