algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Pons

El conseller d'Educació i el seu equip sortiren espitats de Cort després de la reunió mantinguda amb el batle per la cessió de solars per fer escoles.

No agressió
Des del passat estiu existeix un pacte de no agressió entre PP i UM. Els unionists mantenen la seva independència i es reverven la màxima llibertat a l'hora de mantenir el pacte amb l'esquerra, però no aprofiten ni aprofitaran aquesta situació per a carrergar contra els conservadors. Aquesta situació es mantindrà fins a finals de legislatura.

La Seu
La presencia de vigiliants jurats dins la Seu deixa bocabadada a la gent. Un cop que el visitant entra al temple per la porta de la plaça de l'Almoina es troba que els passadissos laterals interiors estan bloquejats amb cordes. Només es pot dirigir a la zona dels bancs per un lloc molt estret on hi ha el vigilant, que mira als ciutadans de cap a peus en un control exhaustiu. «Això sembla el Kremlim», diguè un ciutadà en plena missa de dotze.

Oferta
Sa Nostra ha rebut una important oferta sw compra del Poble Espanyol amb la condició que inclogui les llicències d'activitats per a un nodrit nombre de bars d'ambient nocturn.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris