nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

El telèfon de les queixes de Calvià

Una vergonya és el que tenim amb aquest Ajuntament de Calvià, tan progressista i modern. S'ha inventat el telèfon de les queixes del ciutadà, per tal de amagar «la brutor de casa». En principi la idea és bona, sempre que s'arregli allò que el ciutadà demanda, tot i que nosaltres no tenim nòmina a l'Ajuntament. El motiu de la meva queixa es precisament el poc cas que m'ha fet, tot i que alguna vegada no m'ha anat tant malament.

El 23 d'Agost d'aquest any, vaig cridar al numeret gratuït, per fer saber que els contenidors de fems del nostre carrer feien una olor insultant, (a més de restes orgànics aferrats per les parets del contenidor). Una amable i simpàtica funcionària, prengué nota de tot i em comunicà que rebria resposta per escrit.

Així fou, 7 dies desprès deia l'Ajuntament, «....Amb referència a la queixa motivada per la pudor que desprèn el contenidor ubicat en el carrer Francesc Pi i Margall entre els números quatre i sis, li comunicam que s'ha revisat aquest contenidor i es procedirà al canvi del mateix per un altre net, el més aviat possible». Ara fa 15 dies vaig tornar a cridar, recordant la carta rebuda amb Ref. 21.539.`Avui, dos mesos més tard, la pudor ha augmentat, i les mosques han crescut. En resum: Una pudor sense nom.

Guillem Sabater. Portals Nous

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris