muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Antich

El president del Govern està pràcticament enclaustrat preparant el debat sobre l'estat de l'autonomia que es durà a terme la setmana que ve

La foto Dissabte passat hi va haver carreretes per fer-se fotos devora Bill Clinton. Sabent que els professionals tendrien problemes per accedir a la pista, Antich entrà amb el seu fotògraf, el mateix féu Maria Antònia Munar; i el que quedà enrere, en aquest aspecte, fou el batle Fageda, que li va dir al seu cap de premsa que no feia falta que hi anàs.

Segrests En medis del PP propers al Grup Parlamentari s'ha comentat molt l'article de Miquel Payeras a la revista El Temps en què diu que la formació conservadora sembla un partit segrestat.

Poble Espanyol L'acord de l'esquerra i el PP amb Sa Nostra per traslladar la zona de bars de nit al Poble Espanyol sembla feta. La mesura beneficia tots, ja que els governants de Cort es llevarien de sobre el problema de la Llonja, mentre que l'esquerra (inclosa EU) estaria satisfeta perquè a Sa Nostra li pujaria molt el valor d'un actiu tan cridaner com és aquest complex construït els anys seixanta i que sempre ha estat un fracàs comercial.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris