nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Pujol

El president de la Generalitat, Jordi Pujol, serà dilluns a Palma convidat per l'OCB per participar en un dels seus fòrums d'opinió.

Marc Forné El president d'Andorra deixà bocabada l'altra dia l'audiència mallorquina de TV-1 en afirmar que «amb els onze milions de turistes que rep Andorra no tenim cap necessitat de posar imposts directes a la nostra població. Amb els indirectes ja en tenim suficient». I és que a les Illes Balears els imposts directes fiblen, i això que també tenen quasi onze milions de turistes, i a més vacacionals i no d'un dia d'anada i sortida, com a Andorra. El problema és que aquí el gruix d'aquests imposts «fugen» cap a Madrid mentre que a Andorra s'hi queden per sempre.

Fageda La presidenta del Consell Insular, Maria Antònia Munar, no assistí a la conferència que pronuncià Joan Fageda dijous passat a la Fundació la Caixa sobre el pla territorial de Mallorca, i un bon greu li digué saber al batle, ja que en plena conferència afirmà que Munar s'havia disculpat a darrera hora per telèfon de la seva absència. I és que n'hi ha que són protagonsites fins i tot sense assistir-hi.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris