algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Valldemossins indignats

Sr. director:
La Valldemossa que Volem vol respondre a la carta publicada en aquest diari el passat dia 16 d'octubre, en la qual s'utilitza la desqualificació dels seus dos regidors amb el mateix estil amb què ho fa la senyora Rosa Estaràs als plens. L'agrupació d'electors La Valldemossa que Volem representa el 18'69 per cent dels electors i ha fet durant aquests dos anys una feina seriosa i educada d'oposició. Feina que es reflecteix als fulls informatius que edita periòdicament, a la seva pàgina web (hipervínculo http://www.valldemossa.org).

Si aquesta feina és tan inútil i mereix tan poc crèdit com afirma el senyor Fulgencio Àlvarez, no s'entén que la senyora Estaràs inverteixi tantes apassionades energies per intentar desqualificar-la i desprestigiar-la. La realitat és que per primera vegada en molts d'anys de democràcia hi ha oposició a Valldemossa, i és molt mal d'assumir pels que estan avesats a fer i desfer sense comptar amb el poble. Ja seria ben hora que aquesta energia la destinassin a millorar la qualitat de vida dels valldemossins. Recordem que Valldemossa "que és el segon poble més ric de Mallorca" no té: casa de cultura, piscina municipal, centre de dia en funcionament, escola pública a mida de les necessitats del poble, política en pro de la infància i la joventut.

Si volem parlar d'absències en la vida política, convé recordar que la senyora Estaràs "és a Madrid a deixar-se la pell" no assisteix per sistema a les comissions de Govern, òrgan de decisió en el qual es defineix la política municipal.

Abans d'acabar suggerim que, atès l'interès per la vida privada dels regidors de La Valldemossa que Volem demostrat pel senyor Fulgencio Àlvarez, a qui no tenim el gust de conèixer i no tenim les seves dades perquè no figura en el cens municipal, es posi en contacte amb nosaltres, amb la finalitat que pugui comprovar que som veïns normals i corrents, que l'únic que volem és contribuir a millorar la vida quotidiana d'un poble de gent feinera i amable com és Valldemossa.

Elsa Fernández-Pacheco Albandea, portaveu de La Valldemossa que Volem

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris