nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

Munar

Tot apunta que la presidenta del CIM i el ministre Matas només parlaren de Raixa en l'entrevista que mantingueren a Madrid.

Mesquida El conseller d'Hisenda, Joan Mesquida, s'ha pres en pla broma el fet que el seu pare amenaçàs de trencar el carnet del PP si el Ministeri de Medi Ambient fa un passeig marítim a ses Covetes. De fet, segons diuen, l'unic que ha dit al seu progenitor és : «T'hauries pogut posar calçons llargs a la foto!»

Fortí d'Illetes Com se sap, l'antic fortí militar d'Illetes ha deixat de tenir utilitat per a l'Exèrcit i reverteix en els hereus dels antics propietaris. Ara la incògnita és saber què passarà amb els terrenys limítrofs amb el fortí i quina requalificació urbanística tindran, perquè són d'un gran valor urbanístic. La decisió final està en mans de l'Ajuntament de Calvià.

Cabrera El Ministeri de Medi Ambient té molt clar que Cabrera ha de ser un parc modèlic i, en aquest sentit, les inversions es fan amb molta cura i destinades a convertir la menor de les Balears en un veritable mirall de respecte a l'entorn i de cura amb les poques construccions actualment existents.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris