muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Font

Sorprèn la descàrrega llançada per Jaume Font contra el PSM en el CIM per les contractacions de personal. On van amb aquesta guerra?

Recusació
Encara que el jutge instructor del cas Formentera sigui Antoni Montserrat, elegit magistrat a petició del PP, els missers del PSOE no el recusaran, sinó que acceptaran el seu nomenament. S'ha de pensar que el que no es vol fer ara és entrar en polèmica sobre els jutges nomenats a proposta del Parlament, perquè això implicaria posar en entredit aquest sistema d'elecció de magistrats del TSJB.

Franco
Hi ha un restaurant a s'Arenal on es poden veure penjats els quadres de Franco, José Antonio i diferents símbols falangistes. Fins aquí és una qüestió anecdòtica, ja que en una democràcia tothom té dret a fer el proselitisme que vulgui. El que ja no és tan «normal» és que al mateix establiment hi hagi retrats d'Aznar, Cañellas i Fageda. Això sí que és curiós del tot.

Comunicació
El Consell de Mallorca està cercant una persona per cobrir la nova plaça de director de comunicació. És un càrrec meitat tècnic meitat polític i, sense dubte, que ja mira a les properes eleccions.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris