muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Cascos

És possible que hi hagi escomeses de ca de bou contra el ministre Cascos per no voler l'interès públic dels vols balears interinsulars.

Ecotaxa Dins els sectors del PSM lligats a la petita empresa ja s'escolten veus que aposten per una fórmula diferent a l'ecotaxa per aconseguir que els hotelers participin més en la tasca de defensa dels interessos de Balears. Aquests sectors consideren que tant d'enfrontament amb la principal indústria no du res a bon port.

Ortea En sectors de l'esquerra s'ha criticat molt que el portaveu del PP, José María González Ortea, criticàs l'intent de la consellera Margalida Rosselló de fer-se una casa a Alaró devora un ANEI. Aquests sectors pensen que el que hauria de fer el PP en matèria urbanística és callar, perquè si parlen afavoreixen més que perjudiquen el que es vol fer la casa. En cavi, el seu silenci podria ser molt més efectiu.

GOB Els ecologistes volen beneficis fiscals importants per a les persones que tenen al seu càrrec àrees naturals protegides. El Govern podria actuar també en aquest sentit. L'important és fer el màxim possible per al medi ambient.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris