lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

Duval

L'artista Norma Duval farà front a un dels divorcis més cars dels darrers temps i haurà de pagar al seu exmarit la meitat de la seva fortuna.

Pressuposts La negociació dels pressuposts de la Comunitat Autònoma està duent més problemes del que es podia pensar en un primer moment. El problema són els entrebancvs que posa Unió Mallorquina, que afecten diferents àrees. Per tant, s'espera un debat de presuposts, a final d'any, bastant calent, perquè és possible que s'hi arribi sense consens dins el Pacte de Progrés per l'oposició d'UM.

Costes Arran del problema del passeig marítim de la Colònia de Sant Jordi, en diferents àmbits s'estan mirant amb llupa les inciatives de la Prefectura de Costes en altres indrets de Mallorca en matèria d'obres costaneres. Segons algun comentari proper al PP, es diu que es podrien reproduir problemes.

Fires Els dirigents de Cort estan completament decidits a obrir un carrer en el polígon de Llevant, allà on la Conselleria d'Economia tenia previst construir el recinte firal. La reforma de la normativa avança en aquest sentit i es poden produir importants estirades.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris