algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Damià Pons

El conseller s'ha felicitat perquè els americans han preparat amb cura l'atac a l'Afganistan. I és que augura un segle apocalíptic.

Guardapits Els policies nacionals que vigilen algunes seus d'edificis oficials, com és el cas del Consolat americà, duen guardapits antibales. I era curiós comprovar ahir com la gent es mirava i remirava els agents, perquè aquests guardapits eren el primer senyal visible de la tensió que es respira fins i tot al carrer.

Pintada Però allò cert és que els ciutadans volen anar a la seva i no deixar que les notícies que arriben dificultin la seva vida quotidiana i els seus projectes personals. Ahir, al carrer de Sant Nicolau, va aparèixer una pintada a favor de Bin Laden i contra els americans just davant l'església. Doncs bé, a mitjan matí ningú no s'immutava. Els vianants miraven la pintada de reüll i anaven a la seva. I aquest, tal volta, sigui el sentiment generalitzat.

Adrover S'ha comentat molt el fet que el dissenyador mallorquí Miquel Adrover hagi hagut de tancar la seva tenda a Nova York a causa de la crisi. Com ell n'hi ha molts, però allò més trist és que es tracta d'un illenc amb projecció universal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris