algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Sampol

El vicepresident està content per la resposta dels professionals a la fira Hàbitat. Bona part del sector de la construcció ha desfilat per la mostra.

El berenar És tradicional que Unió Mallorquina convidi a berenar els periodistes quan fa les seves rodes de premsa. Però el més curiós del cas és que, ara que han canviat de seu i s'han traslladat al carrer del Sindicat, continuen comprant els entrepans al lloc d'abans, situat més a prop de la plaça d'Espanya. I és que UM és molt tradicionalista amb els seus convits, sobretot quan serveix panets trempats amb molta tomàtiga.

Toni Munar El dirigent de la Federació Hotelera, Antoni Munar, creu que els diaris s'haurien de fer més ressò dels doblers que paguen els hotelers a alguns amos de finques perquè els seus clients puguin fer turisme rural. Considera que això tambe és una manera important de protegir el territori.

Grosske El conseller de Treball ha fet moltes de bromes sobre la penjada del retrat de Jaume Matas en el Consolat i, segons es comenta, ell diu amb ironia càustica que també se n'ha encarregat un, ja que aquesta és la moda.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris