algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Com acabarà tot això?

Podem dir que és preocupant el que està passant en el Pacte de Progrés? Realment s'estan complint els acords que signaren després que els resultats electorals propiciaren un govern diferent del que fins aleshores regia la nostra comunitat?

És ben cert que si hem de fer una valoració segons el que de vegades ens arriba des dels mitjans de comunicació, la conclusió és que cada cop tenim més interrogants per molt que els polítics vulguin justificar les seves decisions. Aquest cop és el que ha passat amb l'abstenció d'Unió Mallorquina que ha propiciat que l'oposició tiri endavant les seves propostes de rebutjar la moratòria presentada pel Govern.

Podem dir que estam entrant dins un camí una mica preocupant i que finalment el perjudicat serà, com sempre, el nostre ja prou ferit territori? Podem tenir la gosadia de demanar als que decidiren governar junts que abans de fer propostes tan importants es posin d'acord i no donin la imatge que estan en permanent competició?

No ha passat gaire temps de la multitudinària manifestació, a la qual tothom s'apuntà i on els ciutadans i ciutadanes d'aquesta terra, els que no feim plans a quatre anys vista ni càlculs de vots, diguérem ben clar i prou alt «prou urbanitzacions, prou ciment». Sembla però que tot s'ha oblidat i és per això que des d'aquest espai d'expressió ciutadana demanam als qui governen que es posin d'acord perquè la reivindicació que férem es vegi finalment satisfeta. Volem la màxima protecció del territori i aquesta ha d'estar per damunt d'interessos econòmics particulars i d'interessos partidistes.

Per acabar, un petit apunt: parlar que si s'acaba amb la il·legalitat el sòl rústic està protegit ens fa somriure, si tenim en compte el que està passant amb tot el que s'està edificant sense que ningú no hi posi remei, o el que és pitjor, protegint la infracció i premiant els infractors. Suposo que no cal cap exemple.

Ma. Rosa Bueno. Presidenta FAV. Palma

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris