algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

Antich

El president és a Galícia per donar suport a la candidatura del socialista Pérez Touriño. Creu que allà es pot repetir una experiència com la balear.

Munar La presidenta del Consell Insular es mostrà ahir conciliadora amb el president Antich a l'entrevista que li féu Ultima Hora Ràdio, on indicà que l'actual polèmica sobre les DOT i el pla territorial acabarà essent beneficosa per al Consolat de la Mar quan acabi la negociació.

Bauzà El tinent de batle, Joan Bauzà, és l'únic polític balear que té despatx a París, i el té en la seva condició de vicepresident mundial de l'associació de funeràries municipals. Per tant, si hi ha qualcú amb veritable projecció internacional en aquesta terra, és ell. I també es podria dir que està més a prop de l'altre món.

Diéguez El misser i diputat socialista Antoni Diéguez matà ahir dos ocells d'un tret. Resulta que anà a la Prefectura de Policia per seguir de primera mà la tramitació del cas Bitel, però també aprofità l'avinentesa per fer-se fotos a una botiga del davant i renovar-se el passaport. Això sí que és un home que aprofita el temps.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris