muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

El deficient servei de l'EMT

Sr. director: El proppassat dia 28, divendres, vaig ésser protagonista d'un fet que m'omplí d'indignació. Després de la barrumbada d'aigua que caigué, i corrents, arrib a l'aturada de la porta de Sant Antoni de la línia 11 "sa Indioteria" de l'autobús de l'EMT. Eren les 20.55, i veig com el vehicle d'aquesta línia fa una «passada» per l'aturada però no s'atura a recollir passatgers. Li deman insistentment que m'obri lesportes, pegant cops a la porta, i sense fer-ne cas, em deixa al carrer.

He formulat la denúncia davant l'EMT i aprofit també per denunciar que és una línia de les pitjors de Palma. Té una freqüència de 40 minuts, llevat dels dissabtes, en què és de 80! Som treballadora al carrer de Colom de Palma, i visc al final del carrer Arxiduc, núm. 146, i he d'agafar l'autobús quatre vegades cada dia.

Vull insistir en la queixa pel servei del transport públic. Insistentment hi ha reclams publicitaris sobre no conduir si surts de nit, i advertències reiterades sobre els perills per a la gent jove de mesclar alcohol i conducció. Hi ha un servei de bus nocturn que es diu el Mussol, que facilita aquest tipus de missatge. Però la sorpresa vingué la nit vella de l'any 2000, o Cap d'Any 2001: la meva filla es trobà "amb altres companys i companyes" esperant inútilment l'autobús d'aquest dia per tornar a casa. Per què no avisaren profusament que es pensava llevar justament aquella nit?

Com a mare de dues filles, i treballadora usuària de l'autobús, crec que s'han de fer públiques les meves queixes, perquè Palma necessita un transport públic molt millor i pensat per a les dones i els homes que l'usen. Per què l'exagerada diferència de freqüències entre línies? La línia 3 i la línia 15 tenen una freqüència de cada 10 minuts. La línia 11, cada 40! Entenc que els trajectes siguin diferents, però els usuaris tots han de merèixer la mateixa atenció.

Palma ha crescut molt i de cada vegada necessita millors serveis públics. Una ciutat com la nostra tindria millor qualitat de vida amb un bon transport públic, i no serien necessàries tantes obres d'aparcaments subterranis i que molestent tant els vianants i també els usuaris dels autobusos.

Molt agraïda per la seva publicació,

Maria José Posada. Palma

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris