algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
10°

L'intranscendent

Sortir només uns dies de l'illa no em permet allunyar-me'n, així que seguesc en clau illenca. Per això, quan arribes a Barcelona i, sense pertànyer al cens de «possibles votants» del batle, pots accedir als mateixos descomptes en transport urbà que els barcelonins, t'adones de com de miserable és l'ajuntament de la suposada capital turística de la Mediterrània i com tracta de malament els seus visitants, que els obliga a pagar el doble que als autòctons, a més de putejar-los com si ho fossin amb un servei minso i incomplet. De l'alcaldada de no permetre l'ús dels telèfons mòbils en el seu interior, ni en vull parlar, només recordar que les ciutats civilitzades fan el contrari: publicitat de convenis amb les operadores de telefonia per poder oferir el servei fins i tot allà on és més complicat: en el subsòl del metro. Just igual que aquí...

Avorrir-se amb Internet és tan senzill com sense, o més; però, a vegades, sense cercar trobes «perles» com www.aznar.net. El contingut d'aquesta web el podeu imaginar, especialment si vos confés que no és la pàgina oficial del president. Però anem a pams: aquesta no és la plana de donjosemari, però almanco té relació amb ell. No succeeix el mateix si clicau www.aznar.com, on trobareu molta informació sobre una empresa de buffets de Nova Jersey; o si la terminació afegida és l'espanyolíssima «.es», on tampoc no descobrireu gaire coses del marit de la senyora Botella, perquè és la plana d'un grup d'empreses tèxtils amb la fàbrica de calces Marie Claire al capdavant. Així, i segons les meves innocents pesquisses, l'únic domini que té amb el seu nom el senyor Aznar l'hi han fet els seus enemics o, almanco, adversaris. Coses de la xarxa.

De qualsevol manera, només és un recull de notícies inconvenients pel PP i biografies tendencioses dels seus membres. Quan hi he entrat m'ha sorprès trobar un encapçalament amb la foto del nostre ministre desaprofitat (autodefinició) com a suposat promotor d'una «Acadèmia de polítics Jaume Matas» on s'aconsegueix que «et votin fins i tot els morts» o com a ideòleg de l'operació «Coge el correo electrónico ajeno y corre...» i altres menudències per l'estil; però, i això és el més sorprenent, ni una línia dedicada a la seva biografia, i això que n'hi ha de quasi tothom. Al final, arribaré a creure que pels habitants d'altres terres de l'Estat no és «el desaprofitat», perquè aprofiten els seus plets per envestir els «importants» de Madrid, sinó «l'intranscendent». I no sé què és pitjor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris