algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

Sampol

Si el vicepresident pot posar d'acord als empresaris per a la comercialització «isotònica» de l'ametlla, aquest sector està salvat.

Avinguda Encara que des d'un punt de vista molt embrionari, dins Cort ja es comença a parlar d'unes segones avingudes per a Palma. La idea és ambiciosa: seria connectar el carrer Aragó amb l'avinguda Arquitecte Bennàssar un cop que s'hagi procedit a soterrar les vies del tren. Però amb aquest fi s'haurien de fer importants expropiacions als Hostalets.

Aganistan L'Estat espanyol ha tingut una certa relació comercial amb els estats que envolten l'Afganistan, ja que en el període de gener a juny aquestes exportacions foren per valor de 6.061 milions. Però allò més curiós és que el lideratge de vendes correspon a Catalunya i que aragonesos i valencians són els únics que han pogut accedir al mercat del Tadjikistan.

Comerciants Hi ha satisfacció dins la vicepresidència econòmica del Govern perquè en una reunió amb representants dels petits empresaris arran del recurs d'Aznar a la Llei de comerç, un d'aquests representants afirmà: «Ja no podem comptar amb el PP».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris