algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Verds?

Resulta curiosa la poca piulera d'Els Verds de Margalida Rosselló en la crisi del Pacte. No tenen res a dir o ningú els demana res?

A París Ahir dèiem que Maria Antònia Munar està molt contenta pel nomenament de Xisco Quetglas com a conseller d'Obres Públiques. De fet, ens consta que és així, tot i que aquest gaudi el visqué Munar a París, on viatjà per compte privat i de plaer en un moment molt oportú pel que fa a les crisis governamentals.

Pluges Divendres passat pegà una gran arruixada sobre Palma. Durà menys d'una hora, però ja ha duit la preocupació pel fet que cada cop que això passa, sobretot en aquestes dates, es comprova que la ciutat no està preparada. I això que l'Ajuntament ha treballat molt en matèria d'infraestrutures i el Govern en neteja de torrents. Però no basta.

Moratòria El passat estiu es feren dues moratòries urbanístiques, una del Govern i l'altra del CIM. Però la gent del carrer, que recorda altres moratòries a finals dels anys noranta, l'únic que veu són grues igual que abans. I és que aquí la realitat va per un costat i les normes per l'altre.

Mòbils La moda dels mòbils ja comença a fer-se odiosa. Sonen pertot arreu, en qualsevol acte, en qualsevol restaurant, en qualsevol espectacle. El darrer: el mòbil d'un director general del Govern mentre el president Antich feia el discurs d'opertura de curs de la UIB. Ja comença a ser massa!

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris