nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

Aznar

Si no va alerta amb el que diu, per ventura no serà tan sols a Montgofre Nou que no el vulguin. Molt desafortunat, senyor Aznar.

Mulet Dolça Mulet no es recordava que els consellers no electes del Consell no tenen vot en el ple de la institució. En alguna ocasió, féu el gest d'aixecar-se. Bé, tot és qüestió de pràctica.

Consells Les presidentes dels consells de Menorca i d'Eivissa i Formentera es mantingueren en continu contacte amb el Consolat de Mar per seguir les incidències de la vaga del transport discrecional. Sembla que l'autèntic Govern de Mallorca es va mantenir una mica al marge del desenvolupament del conflicte.

Antich Després de la maratoniana jornada d'ahir, en què s'intentà desbloquejar la qüestió de la vaga, el president Francesc Antich encara tingué forces com per assistir a dos actes. Per cert, fins a la segona quinzena del mes d'agost, no hi haurà vacances presidencials.

Alomar Francament, el conseller Celestí Alomar s'ha de sentir molt malament durant aquests dies, amb un setge que recorda el que hagué de patir Joan Mayol.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris