nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
24°

Al vicepresident del Consell

Molt bé, Sr. Nadal, vicepresident del Consell! Quasi ens sorprèn quan, a la premsa local del 26 de juny, diu que s'ha obert un «període de reflexió» per tal de poder analitzar si totes les places són imprescindibles; però no, no ens va sorprendre, perquè sabem que vostè viu als niguls i, a més, estava a punt d'ésser nomenat «chico para todo» del nostre novell Govern de Mallorca.

Sr. Nadal, en què pensa? Té més de 200 treballadors al Consell amb els nervis de punta perquè han de presentar-se a una Oferta Pública que ja hauria d'haver començat fa temps. Per mor de la Comissió de Govern, controlada pel seu partit, se'n varen anar en orris tres mesos de negociacions, presumptivament perquè el personal afí als seus interessos polítics no perdés la plaça en un concurs de trasllats, que tocaria haver-se realitzat, la qual cosa posa en evidència la labor feta, més malament que bé, pel conseller de Recursos Humans del Consell de tots (que no del seu partit).

A la Secció Sindical de la FSP-UGT en el Consell, ens preocupa molt aquest «període de reflexió». Pot tenir per segur que, d'ara en endavant, observarem «amb lupa» els moviments del seu partit amb tot el que toqui l'entorn dels llocs de feina d'aquest, nostre, de tots, Consell.

Hem de suposar que per vostè no té prou importància donar suport als polítics que governen amb vostè, o mirar d'entendre la feina dels agents socials o, en definitiva, estar al costat dels treballadors del Consell, que aguanten amb estoïcitat el desvarieg dels polítics per tal d'aconseguir que tal o tal senyor conservi tal o tal plaça.

Sr. Nadal, resti d'una vegada i per totes devora els seus, i fili un poc més prim a l'hora de parlar d'allò que dóna de menjar als treballadors de la nostra corporació.

D'altra banda, volem fer referència a la mania persecutòria contra el Consell de la delegada del Govern, Catalina Cirer. Ens crida l'atenció el fet que des de la delegació del Govern s'hagi rebutjat la proposta de la corporació local sobre l'Oferta d'Ocupació Pública. Està molt clara la intencionalitat del Govern central (del PP), que és la d'entrebancar les administracions que no estan governades pels seus.

Sembla mentida, Sra. Cirer, que sia més sensible amb els temes que fan referència al RCD Mallorca que amb les sopes dels treballadors d'aquesta terra.

Melcior Galmés Cerdà. Delegat Sindical FSP-UGT. Consell. Palma.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris