lluvia ligera
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
19°

Grosske

Grosske s'està revelant com un polític d'altura. La seva actuació durant les negociacions i durant la vaga es mereix un aplaudiment.

Aznar Segons el butlletí confidencial de la publicació electrònica Canoa, José María Aznar està «en baixa forma» per la preocupació que no du damunt no tant pel resultat de les eleccions basques com per l'evolució dels casos en què podrien estar involucrats Jaume Matas i Josep Piqué. El butlletí no esmenta com a motiu de pesar les dificultats que té per trobar un xaletet a Menorca.

Irreverent Antoni Alorda va ser una mica irreverent. El dia del naixement de l'«autèntic, veritable i únic» Govern de Mallorca, ell, que en fa part, no es va posar ni tan sols una corbata per tan històrica ocasió. Això sí, l'irreverent i iconoclasta Alorda portava un caríssim i elegant polo.

Rojos Els «rojos» del PSIB-PSOE i d'EU-Els Verds no enviaren una representació de primer nivell a la constitució del Govern insular dels nacionalistes de Mallorca. No es pot dir tampoc que el PP fes llarg amb la delegació que envià a l'esdeveniment.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris