algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

Andreu Palou

Els lectors de Diari de Balears coneixen les explicacions sobre el mal de les vaques boges d'Andreu Palou, catedràtic de la UIB i vicepresident segon del Comitè Científic d'Alimentació Humana de la Unió Europea. Els lectors del Continent també han tingut aquest privilegi. Ahir, el diari El País li publicava un extens article (doble plana) sobre els riscs per a la salut humana derivats de la malaltia de les vaques boges. El text també era signat per Francisca Serra, catedràtica de l'Escola Universitària de Nutrició de la UIB. En aquest cas, ningú no podrà negar que el nivell de la nostra Universitat és altíssim i que és una llàstima que en ocasions es desaprofiti.

Llibres És d'autèntica pena que la col·lecció La Guerra Civil a Mallorca. poble a poble, que dirigeix Arnau Company no tingui tot el suport que mereix una iniciativa d'aquesta mena. La col·lecció, ambiciosa en els plantejament i rigorosa en l'elaboració dels texts, hauria de tenir la continuïtat que els lectors esperen.

Ferrer Després de l'«impuls», el conseller Josep Antoni Ferrer es deixà veure seguit seguit. Ara sembla que ha tornat a la caserna d'hivern.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris