algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

Agraïment

Tots sabem que més prest o més tard ens arribarà l'hora de partir. La mort està girant el cap de cantó però fins que no passa pel teu costat creus o vols creure que només es moren els altres. Dia 16 d'un mes tan assenyalat per la nostra família com és el de gener, ma mare ens va deixar. Jo no soc creient però vull pensar que s'ha anada al cel. Si el cel existeix estic segur que ella hi serà allà. Tot aquell que ha perdut un ser estimat sap com me sent ara mateix, estic buit, tenc l'ànima rompuda i vull plorar i no sé com fer-ho. Per sort o per desgràcia la vaig veure anar-se'n. Tenia molta de por a veure-la patir, que s'anàs sofrint; però ma mare se'n va anar com un àngel, això sí, després d'una lluita feroç contra la mort. Se'n va anar amb un somriure dolç, ple de tendresa i d'amor. Ha partida, sí, però sempre la duré al meu cor. Mai hauria pogut desitjar una mare com tu; has estat la millor.

Amb aquesta carta voldria expressar el meu agraïment i el de la meva família a tota una sèrie de gent que mai ens ha deixat de costat, que sempre ens han fet costat i han fet que la malaltia de ma mare fos més suportable. En primer lloc, vull mostrar el meu agraïment a tot el cos mèdic que l'ha tractada, als neurocirurgians i als oncòlegs de Son Dureta en general i a la Dra. Picazo i al Dr. Pazos en concret. Aquest darrer doctor ha demostrat en tot moment gaudir d'una humanitat que mai havia vist en un facultatiu. No puc oblidar tampoc tots els treballadors de la planta d'oncologia, des de les infermeres a les dones de la neteja.

En segon lloc, vull donar les gràcies a tots els nostres amics, als de mon pare, als dels meus germans i als meus, però en especial vull dir olé! per les seves amigues. No fa falta que les anomeni, elles ja ho saben; allò que heu fet no ho podré oblidar mai. Tampoc em vull deixar els nostres familiars, sempre han estat on calia estar, al nostre costat.

Voldria agrair-li també a en Pep Lluís de Santa Lucia els seus serveis, perquè a més d'ajudar-nos professionalment, ha estat per la nostra família com un amic més.

I per finalitzar, és el meu desig fer-li arribar a la meva dona la meva gratitud per haver estat al meu costat en tot moment i per haver cuidat com ho ha fet de la meva mare. T'estim i t'estimaré sempre.

En definitiva, gràcies a tots els que ens han acompanyat en aquests moments tan dolorosos.

A la memòria de ma mare: Maria Fernández Beigbeder.

Sebastià Antich i Fernández. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris