nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Recursos

Dins el PP es pensa que la llei de Comerç, també recorreguda davant el Tribunal Constitucional pel Govern Aznar, seguirà el mateix camí que l'ecotaxa, és a dir, que l'alt tribunal la deixarà aplicar abans de prendre la decisió definitiva. Aquesta és la seva actual línia d'actuació quasi sense excepcions.

La trobada

Avui serà dia gran a Raixa. Matas i Munar visiten la històrica finca del cardenal Despuig per acabar de fermar l'acord que han signat de restauració del palau, on s'hi ubicarà la seu de la Fundació de Parcs Naturals dependent de Madrid. I s'ha de reconèixer que Munar té bocabadat el personal. Una setmana pacta amb Matas per la compra de Raixa, l'altra consesua la moratòria amb Antich, i uns dies després parteix cap a Raixa un altre cop amb Matas. Això sí que és fer ballar boleros a tothom. I al ritme que ella vol.

Sampol

La proclamació de Pere Sampol com a president del PSM-Entesa Nacionalista ha estat un secret gelosament guardat per aquesta formació durant setmanes. La causa és que havien d'arribar a un total acord amb els nacionalistes menorquins i volien que la negociació es fes amb absoluta prudència.

Campanya

El PSOE ha llançat una campanya a les barriades denunciant les mancaces de cada zona. A Son Espanyolet hi ha hagut escampada, i el socialistes es queixen del mal estat de moltes voravies i del poc esment que hi posa Cort per arreglar-ho. El PSOE té clar que el seu futur electoral passa per les barriades, tant a les eleccions municipals com a les autonòmiques. I és aquest el seu cavall de batalla en aquests moments.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris