algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
19°

Institut

Què passarà si l'Institut de Son Gotleu, també afectat pel projecte Rodríguez, se suma a les mobilitzacions iniciades pel col·legi públic Es Pont? Sembla que els tirs van per aquí, és a dir, que el nombre de votants irritats augmenta i no s'amaguen de manifestar-ho. La gent comença a entendre que hi ha moltes de maneres de fer valer els seus drets. I que, per desgràcia, n'hi ha unes de molt més efectives que les altres.

Puigpunyent La completíssima agenda amb què el Consell de Mallorca ens obsequia cada any palesa que la institució no és l'Ajuntament d'ajuntaments. O, almanco, no de tots els ajuntaments. Puigpunyent ha desaparegut del directori per raons inexplicables. Cercau, cercau, que no el trobareu.

Serra Antoni Serra, novel·lista de combat per excel·lència "es pot ser una cosa sense ser l'altra?", s'ha solidaritzat amb l'organització del sopar «Arruixada 2001», que tindrà lloc el dia de Sant Sebastià al Poble Espanyol.

Mir i Pujol De «discretíssima» s'ha de qualificar la trobada entre Jordi Pujol i Antoni Mir. Anunciada per l'OCB, el balanç també és discret.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris