nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
11°

GOB

El GOB s'ha marcat com a objectiu prioritari la resolució de la problemàtica del transport a Palma. En aquests moments la delegació de Palma està «enllestint un document que parla amb més profunditat de la situació i presenta propostes per millorar-la d'una manera ecològica i sana». La delegació del GOB a Palma prega als interessats que s'hi posin en contacte. En la mateixa línia, el grup infantil i juvenil de l'organització anuncia una bicicletada reivindicativa per al dia 21 de gener.

Trujillo El regidor d'UM a l'Ajuntament de Palma, Ferran Trujillo, ens recorda que ell també dóna suport a la iniciativa que es dediquin carrers o places a la memòria de personatges il·lustres com ara Josep Melià o Guillem d'Efak, que, a més a més, foren destacats militants del seu partit. L'enhorabona al PSM és extensiva, doncs, als nacionalistes de centre. La veritat és que es fa difícil d'explicar que aquestes persones encara no tenguin una via pública dedicada a la seva memòria.

Roig Antoni Roig no es preocupa per si serà o no el candidat. Està segur que gaudeix del suport majoritari de la Unió Socialista de Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris