nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Ens escolti, Sr. Batle

Benvolgut Sr. batle: Ens adrecem a vostè perquè encara que es digui que qui comanda és el Sr. Rodríguez, noltros volem creure que no és així i que, per ventura, encara tenim una possibilitat d'impedir que es cometi un desbarat com és fer un aparcament al cor de la ciutat destrossant una plaça única.

Noltros som els pins d'aquesta plaça i estem aquí, estimem aquesta plaça en la qual hem arrelat profundament, estimem la bona gent del barri i sabem que ells també ens estimen, com ho han demostrat des que saben que la nostra vida corre perill.

Per què ens volen matar, Sr. Batle? Quin mal hem fet? Perquè vostè sap que ens morirem si ens arrabassen. Morirem d'anyorança d'aquesta plaça en la qual hem crescut i d'enyorança dels veïnats i perquè ja som massa vells per començar en un altre lloc.

Sap vostè el que és estimar i ser estimat? S'imagina el nostre patiment? Què faria vostè si se l'enduguessin d'on viu i l'allunyassin dels qui estima?

Diu el Sr. Rodríguez que som perillosos perquè podem caure i matar algú o fer-li mal, però nosaltres hem resistit fins ara tots els temporals i en tot cas li recordam que els cotxes maten molta gent i a ningú no se li ocorre llevar-los.

No, Sr. Batle, vostès no tenen cap justificació per eliminar-nos. Si ho fan serà únicament pel plaer de demostrar que vostès comanden i poden fer el que volen.

Noltros li demanem que reflexioni el que vol fer, rectifiqui i oblidi un aparcament que ens destruirà i destruirà una plaça única.
Si el seu cor és insensible a la nostra súplica, si ens sacrifica en nom de no sabem quins interessos, esperem que la història el jutgi com es mereix i pagui per la nostra mort.

Els pins de la Plaça de Santa Catalina

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris